Categoriearchief: Uncategorized

Praktijkruimte te huur

Aantrekkelijke praktijkruimte te huur!

In ons karakteristieke pand aan de Veenweg 1 hebben wij een ruime en lichte praktijkruimte te huur (± 25m2). 

Het pand beschikt over een mooie wachtruimte waar koffie, thee en water gedronken kan worden. Er is een toilet, een keuken, en uiteraard WIFI aanwezig.

De praktijk ligt op loopafstand van Station Deventer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor cliënten aan de Veenweg en omliggende straatjes.

De andere kamers op de begane grond van dit pand worden gebruikt door Visie, praktijk voor cognitieve gedragstherapie.

Voor deze ruimte zijn we bij voorkeur op zoek naar huurders, die een mooie aanvulling zijn op onze dienstverlening. Hierbij valt te denken aan een bedrijfsarts, vrijgevestigd psychiater, vrijgevestigd psycholoog, coach enz.

In overleg is de ruimte 5 dagen per week beschikbaar. Er zijn verschillende verhuurconstructies mogelijk, waarbij het bijvoorbeeld tot de mogelijkheden behoort om de ruimte gemeubileerd te huren. 

Interesse? Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@visie-psychologie.nl .

Collega Hildegard Kraak geeft interview aan VGCt over Doorbraakproject ROM

Diverse collega’s van Visie hebben het afgelopen jaar deelgenomen aan een project genaamd ‘Doorbraakproject ROM’. Dit project is door de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCt) en het Trimbos Instituut opgezet met als doel om het gebruik van vragenlijsten in de therapie te optimaliseren. Dit was voor Visie een belangrijke reden om deel te nemen aan dit project. We wilden onderzoeken hoe we onze behandelingen nog verder konden verbeteren door op een nog betere manier gebruik te maken van vragenlijsten in de behandeling. M.a.w. niet alleen vragenlijsten afnemen omdat het ‘moet’,  maar omdat het nuttig kan zijn ter verbetering van de therapie.

Hildegard Kraak is in dit kader geïnterviewd om te vertellen over onze ervaringen met het gebruik van vragenlijsten en wat het project heeft bijgedragen aan onze manier van werken.
Het gehele interview vindt u hier.