Coronavirus

Update 25 maart 2020

Wat betekenen de Coronamaatregelen voor onze cliënten?

– Alle zorg gaat waar mogelijk door. Vanaf heden zullen we u behandelen middels beeldbellen. We hebben goede ervaringen opgedaan met beeldbellen. Daarnaast kan telefonisch contact of mail worden ingezet. Uw behandelaar zal hierover contact met u opnemen. 

– Het telefonisch spreekuur vervalt. U kunt onze voicemail wel inspreken en wij bellen u binnen enkele dagen terug. Daarnaast kunt u contact opnemen met Visie via info@visie-psychologie.nl. Op de website vindt u eveneens de mailadressen van de behandelaren die werkzaam zijn bij Visie.

Update 15 maart 2020 

Bij deze informeren we u over de laatste stand van zaken omtrent de corona-maatregelen van onze praktijk. Wij hebben besloten vooralsnog de praktijk open te houden.

Wij verzoeken u om de richtlijnen van het RIVM te volgen, en niet op de praktijk te komen als u verkouden bent, hoest, keelpijn heeft, of koorts, of bij overige ziekteverschijnselen.

Wij zien het als onze taak om ook onze groep kwetsbare cliënten een veilige omgeving te bieden.

Als u last heeft van bovenstaande klachten kunt u contact opnemen met uw behandelaar en de afspraak omzetten naar een telefonische afspraak. Als u twijfelt of mogelijk in aanraking bent geweest met zieke mensen of grote groepen mensen, vragen wij u eveneens contact met uw behandelaar op te nemen om de sessie eventueel telefonisch te laten plaatsvinden.