Werken bij Visie?

SPOED!

Voor zwangerschapsvervanging met mogelijkheid van daaropvolgend partnerschap is Visie op zoek naar jou!

Dankzij jou en de behandelingen die jij geeft worden cliënten beter. Je bent enthousiast, energiek en ontwikkelt jezelf inhoudelijk. Je staat voor verbinding, zowel met je cliënten als met je collega’s. Kom jij ons team versterken? Solliciteer op de vacature ‘GZ-psycholoog’ bij Visie!

Behandelingen op maat, samen sterk
Behandelingen op maat bieden, vanuit een CGt kader, evidence-based waar mogelijk, dat is onze missie. Wij willen graag dat cliënten zich gehoord, gezien en bovenal goed geholpen worden. Wij creëren een persoonlijke werksfeer, met korte lijnen, met elkaar en met verwijzers.

Uniek
Wat het verder zo uniek maakt om in dit team te werken? Dat is vooral de hoeveelheid kennis en expertise. De supervisoren staan voor je klaar om je te ondersteunen in je ontwikkeling tot cognitief gedragstherapeut en EMDR-practitioner. Door de betrokkenheid en behulpzaamheid van je nieuwe collega’s sta je er nooit alleen voor!

Jij … !
Jij bent eerlijk, betrokken, betrouwbaar, open en zelfstandig. Je houdt ervan om bij het hele proces van intake, behandeling, consultatie en advies betrokken te zijn. Je denkt met een CGt bril en past interventies toe binnen dat kader. EMDR schat je op waarde en zie je als belangrijke methode.

  • Verder ben je GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog BIG
  • Heb je affiniteit met CGt, wat blijkt uit je CV
  • Heb je de basiscursus EMDR gevolgd of je gaat dat binnenkort doen
  • Heb je ervaring met onze doelgroep, namelijk iedereen!

Wij … !
Wij zijn Visie, een praktijk voor cognitieve gedragstherapie en EMDR in Deventer. Ons team bestaat uit 5 GZ-psychologen. We behandelen de klachten van onze cliënten, met een persoonlijke, op maat gesneden behandeling binnen de BG-GGZ. We zijn een team van zelfstandig ondernemers en hebben daarmee veel vrijheid en werkplezier!

Ondernemerschap
Bij ons werken betekent: zelfstandig ondernemerschap. We kunnen je er alles over vertellen als we je interesse en belangstelling hebben gewekt.

Sterker met jou…?
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail met je motivatie en CV naar info@visie-psychologie.nl.  

Toch eerst wat meer informatie? Je kan terecht bij Dorine Sanders, stuur even een mail naar dorinesanders@gmail.com, dan wisselen we telefoonnummers uit.

 

 

We hebben jammer genoeg geen plaats voor stagiaires.