Vacature hoofdbehandelaar

Gezocht! Een energieke, enthousiaste hoofdbehandelaar die ons team komt versterken!

Functie-omschrijving:
Per direct zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog BIG die tevens (bijna) cognitief gedragstherapeut is.  Affiniteit  met EMDR is een pre.

Als hoofdbehandelaar bij Visie ben je betrokken bij het hele proces van intake, behandeling, consultatie en advies. Je houdt je bezig met intakes en behandelingen binnen het CGt kader. Visie ziet EMDR als een belangrijke methode binnen deze stroming. Bij Visie komen kinderen, jongeren en volwassenen met een diversiteit aan klachten. De nadruk zal liggen op het behandelen van volwassenen. Zij worden behandeld binnen de B-GGZ.

Visie werkt met een team van 6 psychologen. Het team kenmerkt zich door enthousiasme en betrokkenheid, bij elkaar en bij patiënten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën en ontwikkelmogelijkheden op het gebied van onderzoek en scholing. Er zijn mogelijkheden voor supervisie in CGT en EMDR. De lijnen zijn kort, wat zorgt voor een persoonlijke en informele werksfeer.

Functie-eisen:
Je bent GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog BIG
Je hebt een registratie als cognitief gedragstherapeut bij de VGCt of bent gevorderd in het opleidingstraject
Je hebt de basiscursus EMDR gevolgd of bent bereid hier op korte termijn mee te starten
Je hebt een enthousiaste en ondernemende houding
Ie bent innovatief en een teamspeler
Je staat open voor samenwerking met interne en externe netwerkpartners

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een zelfstandig ondernemerschap binnen de groepspraktijk Visie. Deze functie betreft een partnerschap voor nader in te vullen dagen, waarbij het minimum ligt bij 3 werkdagen.

Interesse?
Stuur dan je motivatie en CV dan zo spoedig mogelijk naar info@visie-psychologie.nl. Voor meer informatie kan je een mail sturen aan hananjahamelink@gmail.com of dorinesanders@gmail.com.