Vacature freelancer

Gezocht! Een energieke, enthousiaste freelancer die ons team komt versterken!

Benieuwd hoe het is om als zelfstandig GZ-psycholoog te werken?
Dit is dé mogelijkheid om naast je baan deze mogelijkheid te onderzoeken. In verband met zwangerschapsverlof van een van onze collega’s, zoeken wij per direct een freelancer.

Functie-omschrijving:
Wij zoeken een zelfstandig werkende GZ-psycholoog BIG die zich verbindt met cognitieve gedragstherapie en EMDR, naar voren komend in zijn of haar CV.

Als hoofdbehandelaar bij Visie ben je betrokken bij het hele proces van intake, behandeling, consultatie en advies. Je houdt je bezig met intakes en behandelingen binnen het CGt kader. Visie ziet EMDR als een belangrijke methode binnen deze stroming. Bij Visie komen kinderen, jongeren en volwassenen met een diversiteit aan klachten. De nadruk zal liggen op het behandelen van volwassenen. Zij worden behandeld binnen de B-GGZ.

Visie werkt met een team van 6 psychologen. Het team kenmerkt zich door enthousiasme en betrokkenheid, bij elkaar en bij patiënten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en ontwikkelmogelijkheden. De lijnen zijn kort, wat zorgt voor een persoonlijke en informele werksfeer.

Functie-eisen:
Je bent (minimaal) GZ-psycholoog
Je kan je affiniteit met CGT en/of EMDR aantonen
Je hebt een enthousiaste en ondernemende houding

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een freelance overeenkomst voor 1-2 dagen per week voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar.

Interesse?
Stuur dan je motivatie en CV dan zo spoedig mogelijk naar info@visie-psychologie.nl. Voor meer informatie kan je een mail sturen aan hananjahamelink@gmail.com of dorinesanders@gmail.com.