Aanmelden

Let op: u kunt zich op dit moment niet aanmelden. Er geldt een aanmeldstop. Zodra er weer ruimte is voor  behandeling in onze praktijk dan zullen wij dat per direct aanpassen op onze website.

U kunt zich bij ons aanmelden voor behandeling door een aanmeldingsformulier online in te vullen. We beschikken niet over een fax!

Na het doorgeven van uw contactgegevens nemen we contact met u op om uw aanmeldgegevens verder door te nemen. Als u geen mail hebt ontvangen neem dan contact met ons op.

U kunt er ook voor kiezen om ons te bellen tijdens het telefonisch spreekuur, op werkdagen van 12:00 tot 13:00.

Het kan druk zijn tijdens het spreekuur, waardoor u soms ook tijdens het spreekuur het voicemailbericht te horen krijgt. Wanneer u buiten het spreekuur belt zult u eveneens onze voicemail horen, aangezien we op dat moment met cliĆ«nten in gesprek zijn. U kunt een bericht inspreken, zodat we u terug kunnen bellen.

De wachttijd is wisselend. U kunt de actuele wachttijd vinden op onze startpagina. De wachttijd gaat in na de telefonische of digitale aanmelding. Gedurende deze wachttijd kunt eventueel gebruik maken van e-health