Coronavirus

Onze praktijk is open en afspraken gaan in principe gewoon door. De meeste collega’s zijn weer deels op de praktijk aanwezig voor face to face afspraken.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent preventie en hygiëne. Dit houdt onder andere in dat de therapeuten van Visie thuisblijven als zij klachten van verkoudheid en/of hoesten hebben. Indien mogelijk wordt er dan vanuit huis gewerkt.

Van onze cliënten verwachten wij dat zij zich eveneens aan de richtlijnen van het RIVM houden en thuisblijven als zij klachten van niezen, keelpijn, loopneus, (licht) hoesten of verhoging tot 38 graden Celsius ervaren.

Heeft u klachten, laat het uw behandelaar dan per mail of telefonisch weten dat u niet naar de praktijk komt. Uw afspraak op de praktijk wordt dan in principe vervangen door een e-consult (telefonisch- of videoconsult) op het tijdstip dat uw afspraak op de praktijk gepland staat.

Mocht uw behandelaar zelf klachten krijgen dan zal zij contact met u opnemen om de afspraak zo mogelijk om te zetten in een e-consult.

Informatie van het RIVM kunt u vinden via: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Heeft u nog verdere vragen omtrent het Coronabeleid van de praktijk dan kunt u, bij voorkeur per mail, contact opnemen met uw behandelaar.

Update 25 maart 2020

Wat betekenen de Coronamaatregelen voor onze cliënten?

– Alle zorg gaat waar mogelijk door. Vanaf heden zullen we u behandelen middels beeldbellen. We hebben goede ervaringen opgedaan met beeldbellen. Daarnaast kan telefonisch contact of mail worden ingezet. Uw behandelaar zal hierover contact met u opnemen. 

– Het telefonisch spreekuur vervalt. U kunt onze voicemail wel inspreken en wij bellen u binnen enkele dagen terug. Daarnaast kunt u contact opnemen met Visie via info@visie-psychologie.nl. Op de website vindt u eveneens de mailadressen van de behandelaren die werkzaam zijn bij Visie.

Update 15 maart 2020 

Bij deze informeren we u over de laatste stand van zaken omtrent de corona-maatregelen van onze praktijk. Wij hebben besloten vooralsnog de praktijk open te houden.

Wij verzoeken u om de richtlijnen van het RIVM te volgen, en niet op de praktijk te komen als u verkouden bent, hoest, keelpijn heeft, of koorts, of bij overige ziekteverschijnselen.

Wij zien het als onze taak om ook onze groep kwetsbare cliënten een veilige omgeving te bieden.

Als u last heeft van bovenstaande klachten kunt u contact opnemen met uw behandelaar en de afspraak omzetten naar een telefonische afspraak. Als u twijfelt of mogelijk in aanraking bent geweest met zieke mensen of grote groepen mensen, vragen wij u eveneens contact met uw behandelaar op te nemen om de sessie eventueel telefonisch te laten plaatsvinden.