Coronavirus

Update september 2021

In onze praktijk laten we nog niet alle maatregelen los; we vragen  je bij binnenkomst je handen te ontsmetten. Tevens blijven wij de 1.5 meter afstand handhaven om zo veilig mogelijk zorg te kunnen bieden.

Let op: kom niet naar de praktijk indien je een of meerdere van de volgende klachten hebt: koorts, verkoudheid, hoesten, niezen, keelpijn, moeite met ademen of veranderde geur/smaak. Neem in die gevallen contact op met jouw behandelaar voor het maken van een afspraak middels beeldbellen.
Ben je in aanraking geweest met iemand die besmet is met Covid-19? Neem contact op met je behandelaar voor het maken van een afspraak middels beeldbellen.

We volgen de adviezen en richtlijn van het RIVM
Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn rond het coronavirus, dan volgen wij altijd de adviezen en richtlijnen van het RIVM.

Actuele informatie
Voor actuele informatie over het coronavirus, zie de website van het RIVM (www.rivm.nl). 
Je kunt voor vragen ook contact opnemen met het speciale informatienummer van de overheid: 0800-1351.

Update 12-07-2021

In onze praktijk zijn de mondkapjes niet meer verplicht, alleen binnen 1,5 meter. Dus kunt u geen 1,5 meter afstand houden, dan wel een mondkapje dragen.

Update 25-11-2020

Op advies van de regering wordt geadviseerd een mondkapje te dragen op openbare plekken. Vanaf 1 december wordt dit verplicht. Ook wij adviseren u om een mondkapje te dragen in de praktijk (wachtkamer). Wij stellen dit zeer op prijs. Bedankt voor de medewerking!

Update 01-07-2020

Onze praktijk is open en afspraken gaan in principe gewoon door. De meeste collega’s zijn weer deels op de praktijk aanwezig voor face to face afspraken.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM omtrent preventie en hygiëne. Dit houdt onder andere in dat de therapeuten van Visie thuisblijven als zij klachten van verkoudheid en/of hoesten hebben. Indien mogelijk wordt er dan vanuit huis gewerkt.

Van onze cliënten verwachten wij dat zij zich eveneens aan de richtlijnen van het RIVM houden en thuisblijven als zij klachten van niezen, keelpijn, loopneus, (licht) hoesten of verhoging tot 38 graden Celsius ervaren.

Heeft u klachten, laat het uw behandelaar dan per mail of telefonisch weten dat u niet naar de praktijk komt. Uw afspraak op de praktijk wordt dan in principe vervangen door een e-consult (telefonisch- of videoconsult) op het tijdstip dat uw afspraak op de praktijk gepland staat.

Mocht uw behandelaar zelf klachten krijgen dan zal zij contact met u opnemen om de afspraak zo mogelijk om te zetten in een e-consult.

Informatie van het RIVM kunt u vinden via: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Heeft u nog verdere vragen omtrent het Coronabeleid van de praktijk dan kunt u, bij voorkeur per mail, contact opnemen met uw behandelaar.

Update 25 maart 2020

Wat betekenen de Coronamaatregelen voor onze cliënten?

– Alle zorg gaat waar mogelijk door. Vanaf heden zullen we u behandelen middels beeldbellen. We hebben goede ervaringen opgedaan met beeldbellen. Daarnaast kan telefonisch contact of mail worden ingezet. Uw behandelaar zal hierover contact met u opnemen. 

– Het telefonisch spreekuur vervalt. U kunt onze voicemail wel inspreken en wij bellen u binnen enkele dagen terug. Daarnaast kunt u contact opnemen met Visie via info@visie-psychologie.nl. Op de website vindt u eveneens de mailadressen van de behandelaren die werkzaam zijn bij Visie.

Update 15 maart 2020 

Bij deze informeren we u over de laatste stand van zaken omtrent de corona-maatregelen van onze praktijk. Wij hebben besloten vooralsnog de praktijk open te houden.

Wij verzoeken u om de richtlijnen van het RIVM te volgen, en niet op de praktijk te komen als u verkouden bent, hoest, keelpijn heeft, of koorts, of bij overige ziekteverschijnselen.

Wij zien het als onze taak om ook onze groep kwetsbare cliënten een veilige omgeving te bieden.

Als u last heeft van bovenstaande klachten kunt u contact opnemen met uw behandelaar en de afspraak omzetten naar een telefonische afspraak. Als u twijfelt of mogelijk in aanraking bent geweest met zieke mensen of grote groepen mensen, vragen wij u eveneens contact met uw behandelaar op te nemen om de sessie eventueel telefonisch te laten plaatsvinden.